Termeni şi Condiţii

Pufdegasca.com vă recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor pentru folosirea în condiţii adecvate a site-ului nostru. Comandarea produselor acestui site implică totodată acceptarea termenilor şi condiţiilor prezentate mai jos.

Operatatorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă către utilizatori. Utilizatorii au permanent acces la termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, accesând pagina “Termeni şi Condiţii”.

Preţul Produselor

Preţurile sunt exprimate în Lei, iar TVA-ul este inclus. Preţul final plătit de client este format din preţul de achiziţie al produsului, la care se adaugă costul de transport.

Pufdegasca.com nu percepe alte taxe suplimentare. Toate produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil.

Declinarea responsabilităţii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi faţă de poze (culoare, aspect, formă …). Încercăm să vă prezentăm cât mai detaliat şi corect produsele şi să respectam acurateţea lor. Totuşi, NU garantăm că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. Nu ne putem asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc. Din acest motiv, firma îşi rezervă dreptul de a nu onora comanda dacă produsele nu mai sunt disponibile. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio altă despăgubire suplimentară.

Informaţii

Ne puteţi contacta telefonic de luni până vineri între orele 10.00 – 18.00 la numerele afişate pe site sau non-stop pe adresa de e-mail: [email protected]

Litigii

Pufdegasca.com va face tot posibilul ca toate neînţelegerile privind orice tip de dispută între părţi să fie rezolvată pe cale amiabilă de către reprezentanţii lor. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

Ultima actualizare: 10 noiembrie 2015, ora 18:00.